Ispis

Započeli smo s pružanjem usluge dostave toplog obroka u dom

Datum objave: 28. travanj 2013..

Centar za pomoć starijim osobama je u ponedjeljak, 22. travnja 2013. godine započeo sa pružanjem usluge organiziranja i dostave toplog obroka u dom korisnika. S obzirom da Centar +65 nema tehničke i organizacijske uvjete (prostor, opremu i radnike) za samostalno pripremanje obroka, a s ciljem što kvalitetnijeg obavljanja usluge i poštujući zakonske propise (HACCP), priprema je povjerena PC Girandella.

.

Obroci se do doma korisnika prevoze u posebnim posudama, tzv. jelonošama koje je za potrebe obavljanja usluge osigurao Centar+65. Dostavu obroka vrši djelatnik ili volonter Centra +65, od ponedjeljka do petka u periodu od 13 do 15 sati.

Topli obrok uključuje juhu, glavno jelo, salatu i kruh te desert dva puta tjedno, uz mogućnost prilagodbe menija za osobe posebnog režima prehrane. Cijena kompletnog obroka je 35 kuna.

Svi zainteresirani građani stariji od 65 godina sa prebivalištem na području Grada Labina se svojim upitima mogu obratiti djelatnicama Centra +65 na adresi Rudarska 1 (u prizemlju zgrade Porezne uprave), te na brojeve telefona 853-523 ili 099 262 2653.

Po zaprimljenom upitu djelatnice Centra dolaze u dom korisnika, te kroz razgovor i upoznavanje korisnika sa načinom pružanja pojedinačnih usluga prepoznaju njihove potrebe što znatno pridonosi kvaliteti rada samog Centra. Korisnik sa Centrom sklapa Ugovor o pružanju usluga, a uvjeti, način i vrsta usluge koja se koristi regulira se Zahtjevom za pojedinačnu uslugu (u prilogu).

Dodatne informacije dostupne su online na adresi www.centar-plus65.com te putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Cjenik usluga.pdf (410.16 KB)
Ugovor o pruzanju usluga.pdf (223.11 KB)
Zahtjev za organiziranje i dostavu toplog obroka u dom.pdf (203.88 KB)